Бойко щял "да води война" до дупка.
Тъй ще е кат малко е учил,
а е гледал как топката тупка.
Защото "Винету"-то недоучил
да разбере не може,
че конфронтацията за хората тук* е фатална.
Влей му разум, о, Боже,
щото в тази страна ненормална
политиците за бедните забравят
и един на друг се "отварят",
а хората се мъчат в проблемите свои-
и твои, и мои!
*Има се предвид конфронтацията между партиите.
Улисаните в партийни боричкания политици забравят(разбира се, не само от ГЕРБ), че първо са служители на народа(или поне така би трябвало да бъде), а след това представители на дадена партия.
© Георги Todos los derechos reservados