19.06.2014 г., 17:58 ч.

Бойкова недомислица 

  Поезия » Гражданска
320 0 0

Бойко щял "да води война" до дупка.

Тъй ще е кат малко е учил,

а е гледал как топката тупка.

Защото "Винету"-то недоучил

да разбере не може,

че конфронтацията за хората тук* е фатална.

Влей му разум, о, Боже,

щото в тази страна ненормална

политиците за бедните забравят

и един на друг се "отварят",

а хората се мъчат в проблемите свои-

и твои, и мои!

 

*Има се предвид конфронтацията между партиите.

 

Улисаните в партийни боричкания политици забравят(разбира се, не само от ГЕРБ), че първо са служители на народа(или поне така би трябвало да бъде), а след това представители на дадена партия.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??