С приятели аз бях благословен!!!
Приятели аз верни имах...
Но едни млади напуснаха света.
Земята взе ги в свойте обятия!
А други тръгнаха към
чуждите земи...
Поминък те да търсят.
За хляба чужд и малко топлина.
Напуснаха те своята родина!
Да търсят по добра земя...
За своя род родина!?
© Ангел Todos los derechos reservados