13 may 2006, 15:34

боли 

  Poesía
679 0 3
Боли ме щом видя те със друга!
Боли ме щом кажеш, че не ме обичаш!
Боли ме, когато си далече и зная, че няма да се върнеш!

Ревнувам, когато си с нея!
Ревнувам щом разбера, че за нея копнееш!
Ревнувам щом прегръщаш нея вместо мен!

Отивам си, махам се!
Отивам си, желая ви щастие!
Отивам си, взех вече всичко!

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??