13.05.2006 г., 15:34 ч.

боли 

  Поезия
680 0 3
Боли ме щом видя те със друга!
Боли ме щом кажеш, че не ме обичаш!
Боли ме, когато си далече и зная, че няма да се върнеш!

Ревнувам, когато си с нея!
Ревнувам щом разбера, че за нея копнееш!
Ревнувам щом прегръщаш нея вместо мен!

Отивам си, махам се!
Отивам си, желая ви щастие!
Отивам си, взех вече всичко!

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??