4 feb 2010, 10:58

Болка 

  Poesía
617 0 0

БОЛКА


Нима знае някой какво е до смърт да боли,

раздираща болка отвътре...

Опитваш се със сълзи да я заличиш,

щеше да бъде прекрасно, ако се получаваше...

Но болката там е...


И боли, боли,  боли...

Прехапваш устни от болка жестока...


И боли, ужасно боли...

Няма го до теб човека, които с целувки болката да заличи...


И боли, боли,  боли
от любов,

от мъка

и от щастие боли...

© Цвети Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??