БОЛКА
Нима знае някой какво е до смърт да боли,
раздираща болка отвътре...
Опитваш се със сълзи да я заличиш,
щеше да бъде прекрасно, ако се получаваше...
Но болката там е...
И боли, боли, боли...
Прехапваш устни от болка жестока...
И боли, ужасно боли...
Няма го до теб човека, които с целувки болката да заличи...
И боли, боли, боли
от любов,
от мъка
и от щастие боли...
© Цвети Всички права запазени