25 dic 2010, 19:58

Болка 

  Poesía » De amor
752 0 0

Болка в очите ми има,

болка така неизмерима,

изгаряща ме болка 

там, дълбоко в мен.

Сърцето ми в пламъци гори,

жесток пожар в мен бушува

и продължава да гори;

да се потуши не става -

опитах с какво ли не

и продължавам да горя.

Ах, докога ще е така?

Няма отговор, 

има само тишина.

 

© Цони Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??