Болка в очите ми има,
болка така неизмерима,
изгаряща ме болка
там, дълбоко в мен.
Сърцето ми в пламъци гори,
жесток пожар в мен бушува
и продължава да гори;
да се потуши не става -
опитах с какво ли не
и продължавам да горя.
Ах, докога ще е така?
Няма отговор,
има само тишина.
© Цони Всички права запазени