Болка
Ех, защо ли болката не спира,
защо ли все във нищо не върви?
Животът толкова ме депресира
и толкова жестоко ме боли.
Водата не утолява, а ме дави
аз съм насред бурята в океана.
Защо доброто винаги се бави,
защо е тази вечна рана?
И огън има, но не топли,
сякаш всеки ден горя на клада.
Няма кой да чуе моите вопли
Господи, защо съм в Ада!?
Стига вече, искам сили,
надежда имам, но умира.
Мечтите вече са прогнили,
а любовта не се намира.
04.03.2024 г.
гр. Велинград
11:50 ч.
© Айлин Мустафа Еврен Todos los derechos reservados