22 abr 2023, 7:44

Болката стои в сърцето мое 

  Poesía » De amor
481 0 0

Болката стои в сърцето мое,

за розата бяла то си страдае,

мила, аз съм тъжен, неспокоен,

душата ти за мен не ще да знае!

 

Мрачна сянка хвърли облак,

слънчеви лъчи не ме греят,

увяхна в душата нежен мак,

птички навън вече не пеят.

 

Ти си тъй красива и добра,

да те видя поне за миг желая,

душа най-прекрасната избра,

ти за мен си ангел, ти си рая!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??