26 jun 2013, 19:33

Брояч на твоето време 

  Poesía » De amor
511 0 1

През гердана на живота ти минавам,
нанизан като брояч на твойто време
и откъсва се във перла - стон сподавен,
в косите ти се впива като гребен...

а в очите ти съзирам зов предишен,
същ - разказвач на неразказани истории
и не издържал да слушам повече как дишаш
от твойте нишки се рисувам във теория...!

Изгубени, но незахвърлени - като години,
минути, седмици и колко мними дни със теб...
от фугите, без тебе, още незазидан
тръпна пред теб - почти във теб, в усмихнат съспенс...

 

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??