5 feb 2014, 11:29

Бунтът на един мечтател 

  Poesía
801 0 0

 Не бъди мечтател -

 скрий се сред безличността,

 в този свят мечтите прах са

 и  във кал превръща ги дъжда!

 Не бъди мечтател -

 зарови глава покорно във калта,

 ти си неудачник,

 за да бъдеш мижитурка, пръкнал си се на света!

 Не бъди мечтател -

 ти безволев роб си на реалността,

 мачкат те бездарници, глупаци

 и подритват ти душата из калта!

 И тогава казах ,,Стига!!!''

 и им теглих здрава, звучна аз една

 и с очи невярващи видяха

 бунта на една мечтателска душа!!!

 

 

© Димитър Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??