25 may 2016, 20:21

Буря в развитие 

  Poesía
307 0 1

 

Сиви облачета, лек дъждец, треп треп капки, тих ветрец.

Очи присвити, лице в покой, мека усмивка, лунички безброй.

Нежно блаженство, небето се лее, пролука през него и слънчице грее.

Капчици звънкат, улукът играе, сърцето ми слуша, душата мечтае.

 

Бързи облаци, дъжд – порой, бръснещ вятър – черен герой.

Очи се смеят, лице сияе, локви тъмнеят, буря - мечта е.

Мрачно щастие, ураган успокоен, подредена стихия, природен рефрен.

Детска рима, пукот и гръм, дъх на пролет, празничен шум.

 

Разкъсано синьо и влажно небе, свежест, озон и дъх на поле.

Очи затворени, време забавено, слънце в клепачите, лошо забравено.

Мокри коси, тяло горещо, енергия, сила, порив за нещо.

Забравен чадър - цяло проклятие, джапане в локвите - сладко занятие.

© Александър Митков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Забравен чадър - цяло проклятие, джапане в локвите - сладко занятие.....Хареса ми!
Propuestas
: ??:??