Казваш ми, че още ме обичаш, а ми говориш толкова студено. Може пак зад мене да въздишаш, но погледа ти е далеч от мене. Целуваш ме още, а си безразличен, ръката ми държиш, а вече тръгваш. Убий ме, за да бъда твоя жертва, ръцете със съвестта си ще измиеш. Оставаш още, за да страдам, жесток си, а това те радва. Като змия се гърча във краката ти, стъпчи ме, за да можеш мене да забравиш. Със бягството си искаш любовта да скриеш, защото ми забраняваха, а те обичам. Но не можеш чувството във мене да убиеш, по-силно е от всяка зла магия. "Защо съм ти, защо си ме обичал" - въпроси, въпроси, а отговор никакъв. Защо на мен безкрайно си се вричал, защо ми вярваш, а си тъй самичък? Ще изгоря на кладата на любовта ни, за да не мога никога във тебе да възкръсна. Оставаш ме завинаги сама, а враговете ни от злоба ще се пръснат. Не ми казвай "последно сбогом", борбата ни със тях едва сега започва. Нали сме по-силни и духом и словом, нали любовта ни стои над всички? А ако искаш да живееш сам, без мене със отвращение мойта снимка скъсай. Аз ще те обичам още дълго време, от любов ще умра или с теб ще замина.
Siguiente en la categoría
Siguiente del autor