Бягство
Един ден се събудих
с мисълта, че искам нов
живот! И така се роди
идеята за бягството!
Искам свобода, искам я!
Дори да измина цялия ад,
копнея за свобода, искам я!
Всичко бе подготвено,
но сърцето ми не беше,
то туптеше с безумна сила.
Точно тази безумна сила
ме накара да избягам!
Сърцето ми жадуваше свобода.
Искам свобода, искам я!
Дори да измина целия ад!
Мечтаех за свобода... Имам я!!!
© Красимира Todos los derechos reservados