26.03.2009 г., 17:30 ч.

Бягство 

  Поезия » Бели стихове
829 0 0

 Бягство

 

Един ден се събудих 

с мисълта, че искам нов

живот! И така се роди

идеята за бягството!

 

Искам свобода, искам я!

Дори да измина цялия ад,

копнея за свобода, искам я!

  

Всичко бе подготвено,

но сърцето ми не беше,

то туптеше с безумна сила.

Точно тази безумна сила

ме накара да избягам!

Сърцето ми жадуваше свобода. 

 

Искам свобода, искам я!

Дори да измина целия ад!

Мечтаех за свобода... Имам я!!!

© Красимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??