28 abr 2009, 13:41

Бяс 

  Poesía » Civil
662 0 1

Гняв обзема моята душа,

броди из мрачни мисли тя.

От опасността не се боя,

която тропа на моята врата!

Като бик необуздан

към мишената се стремя,

да я разкъсам бързо на мига,

доволна и без капка жал да продължа,

докато не заровя го в пръстта!

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??