Очарованието на нощта ни завладява...
Буря от страст ни връхлетява...
Изпълнени, отдадени и потни...
Чувствено тръпнат телата ни мокри...
Аз и ти, в прегръдка вплетени гореща...
Миг на сливане, на душите среща...
Тишина и задоволство в мрака...
Една звезда навън е вече наша...
© Ани Атанасова Todos los derechos reservados