5.03.2010 г., 12:42 ч.

*** 

  Поезия » Еротична
750 0 0

Очарованието на нощта ни завладява...
Буря от страст ни  връхлетява...
Изпълнени, отдадени и потни...
Чувствено тръпнат телата ни мокри...
Аз и ти, в прегръдка вплетени гореща...
Миг на сливане, на душите среща...

 

Тишина и задоволство в мрака... 
Една звезда навън е вече наша...

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??