9 jul 2011, 13:00

Цар Хамелеон 

  Poesía
698 0 11

Изгърмя и тоз балон –

на престъпния си трон,

разпрострян над цял народ,

че царувал Октопод.

 

Октопода, Октопода

вече днес не е на мода.

Вместо Алексей в пандиза,

в Президентството ще влиза...

 

Ала разликата май

тук къде е, се не знай.

Октопод и Президент

сливат се в един момент

и все пó се изяснява:

в бедничката ни държава,

несломим на своя трон

властва Цар Хамелеон!

 

 

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??