29 jun 2013, 13:08

Целунат зов 

  Poesía » De amor
511 0 0

Зовеш ме както лунна сянка
зове остатък светъл сърп
и там - във очната ти ямка
погледът ми плах се дърпа.

От удивление мълча,
сърцето пак към теб ще тръгне
и може би аз ще сгреша, 
ако продължа да гъгна.

Пред олтара на душата ти,
пред всички рози и ласки във теб,
ще проговоря със остатъци
от смелост, скрита зад поглед от лед.

А рисуваш във мене вярност
и бликва огън от сатен,
достигнал пак в моето тяло
последен кът - неограден...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??