27 feb 2011, 19:11

Целувал ли си се с дъжда? 

  Poesía
841 0 6

Целувал ли си се с дъжда,
галил ли си огъня?
Обичал ли си ти смъртта?
Връщал ли си се от пепелта?

Бил ли си по-сам 
от гаснещ пламък,

по-нещастен и студен
от камък?!

Тичал ли си на пръсти
през бодли
и усещал ли си болката
на моите сълзи?!

Целувал ли си се с дъжда?
Искал ли си да не спира?
Защото слънцето огрее ли -
утрото за нас умира!

© Васи Куин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??