27.02.2011 г., 19:11 ч.

Целувал ли си се с дъжда? 

  Поезия
838 0 6

Целувал ли си се с дъжда,
галил ли си огъня?
Обичал ли си ти смъртта?
Връщал ли си се от пепелта?

Бил ли си по-сам 
от гаснещ пламък,

по-нещастен и студен
от камък?!

Тичал ли си на пръсти
през бодли
и усещал ли си болката
на моите сълзи?!

Целувал ли си се с дъжда?
Искал ли си да не спира?
Защото слънцето огрее ли -
утрото за нас умира!

© Васи Куин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??