3 dic 2016, 22:36  

Ч.Р.Д. 

  Poesía » Otra
384 1 1


Година след година,
се събуждам все по-сам.
Едва едва, едва едва
брадата си обръсвам.

Сядам в Ъгъла,
кучето върти опашка.
Днес ще хвърлят, 
всички грешници петаче.

Фалшиво свиря на хармоника,
влюбени танцуват около мен.
В пощенската кутия,
ми са всички приятели.


Един път в годината,
имам рожден  ден.

 

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??