В черна сянка се превръща лудостта,
а насмешката - в давещо пространство
на пръсти свити, непознати,
идващи те пак да ме ограбят.
Колко още ще стена в нощта?
Колко дивата забрава на лудостта
ще ме притиска още сама??
Докога?
© Валентина Todos los derechos reservados
Честит имен ден!