15 ene 2012, 1:12

Червена следа 

  Poesía » De amor
481 0 0

Червена следа

 

Червена следа от вино и страст за теб оставям,

не искам да те изоставям,

нека превърнем нежната капка в море от любов,

животът към нас няма да е суров,

нека любовта ни е всеотдайна като майка към детето си,

подарявам ти най-ценното - сърцето си,

привличането да ни връхлита като порой,

чувствата ни никога да не са в застой,

не спирай да чуваш моя зов,

за бурни емоции бъди готов!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??