Червена следа
Червена следа от вино и страст за теб оставям,
не искам да те изоставям,
нека превърнем нежната капка в море от любов,
животът към нас няма да е суров,
нека любовта ни е всеотдайна като майка към детето си,
подарявам ти най-ценното - сърцето си,
привличането да ни връхлита като порой,
чувствата ни никога да не са в застой,
не спирай да чуваш моя зов,
за бурни емоции бъди готов!
© Пламена Сомова Всички права запазени