5 may 2016, 20:17  

Честит Гергьовден на родната армия! 

  Poesía » Civil
374 0 0

На славната армия родна

това е празникът чуден

и за да е България свободна

тя вървя по пътя труден.

 

Мнозина живота си изгубиха,

за да я има родината ни мила!

Те искрено българското любиха,

затова татковината се бе спасила!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??