7 ago 2011, 22:59

Чудовище 

  Poesía
602 0 0

Чудовище добро, защо заплака,

защо се скри в дълбоки пещери.

Коя ли нова рана ближеш в мрака.

Наивност, изцеление ли чакаш.

Защо си сам?

Не знаеш ли, че в други пещери

ридаят други – също наранени.

© Георги Белев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??