7.08.2011 г., 22:59 ч.

Чудовище 

  Поезия
601 0 0

Чудовище добро, защо заплака,

защо се скри в дълбоки пещери.

Коя ли нова рана ближеш в мрака.

Наивност, изцеление ли чакаш.

Защо си сам?

Не знаеш ли, че в други пещери

ридаят други – също наранени.

© Георги Белев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??