30 may 2007, 11:56

Цунами 

  Poesía
660 0 5
 

Цунами


Погребан във един вонящ хотел,

през зъби, бавно, времето прецеждам.

Лишен от капка смисъл и без цел,

 нещастни рими преподреждам.


Край мен се точи вавилонска гмеж.

Потрепват нервно мамещи реклами

и в мен поражда се дълбок копнеж -

брега да връхлети едно цунами.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??