Животът понякога обърква мозъка така,
за да забравиш всички създадени човешки правила
и да остане простота и доброта...
Придойде ли реката на любовта,
измива лицето на страданието тя -
дарява го с нова визия една...
© Есфир Асфар Todos los derechos reservados