19.01.2014 г., 22:29 ч.

**** 

  Поезия » Философска
671 0 0

Животът понякога обърква мозъка така,

за да забравиш всички създадени човешки правила

и да остане простота и доброта...

 

Придойде ли реката на любовта,

измива лицето на страданието тя -

дарява го с нова визия една...

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??