Да не загубя себе си,
като разхвърляните записки,
достигнали до моя разум
и пак затрупани от други.
Или пък, мислейки за толкова, неща
Да не загубя пътя
изморен и немощен
пред твоите врати.
Да не загубя ...!
© Асен Todos los derechos reservados