Духът на една нация прави я велика,
честта ни е по-ценна от транспорта!
Но тия, които практикуват политика,
тях* рушат, тикат ги сляпо зад борда!
Самочувствието родно бавно се гради,
а лесно се потъпква, смачква и затрива!
Затуй, народе, съвестта си днес събуди,
сляп за миналото народ бъдещето си убива!
*Тоест духът и честта.
Монети са намерени край "Лъвов мост". Строителството там пречи на археолозите да запазят артефактите.
© Георги Todos los derechos reservados