5 sept 2015, 19:56

Да подкрепим "Българска пролет" 5 

  Poesía » Civil
308 0 0

Нощта е ледна и мрачна

и в безнадеждност здрачна

народът ни се лута

и яде на политиците лобута.

О, бедни ми народе,

виж тези, що са горе.

Там ти е проблема,

промени цялата система -

това е шансът ти да се спасиш -

как онези те ограбват ти виж.

И в таз студена зима

за теб надежда има!

Искай промяна, искай пролет

и волно ще бъдеш във полет!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??