Нощта е ледна и мрачна
и в безнадеждност здрачна
народът ни се лута
и яде на политиците лобута.
О, бедни ми народе,
виж тези, що са горе.
Там ти е проблема,
промени цялата система -
това е шансът ти да се спасиш -
как онези те ограбват ти виж.
И в таз студена зима
за теб надежда има!
Искай промяна, искай пролет
и волно ще бъдеш във полет!
© Георги Всички права запазени