Небето с облаци е пак небе
и бодливи розите ухаят,
човек да си е много по-добре,
отколкото да си змията в рая.
С вълните си морето те зове,
високи върхове те викат дръзко,
усмивката на твоето дете
сивотата делнична разпръсква.
И колкото и трудно да ти е,
остави на Любовта да води.
На старостта когато се опреш,
ще знаеш истината за живота.
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados