Да си жена е титла, орис, чудо
Да даваш опора
Да обичаш лудо
Да имам в косите си вятър,
Водните бури да владея,
Диво и страстно да живея
От дълбоко сърце да се смея.
Да съм жена е мисия с лекота изпълнима
Ту съм силна, ту ранима,
Нежност и страст в едно,
Хайде ела под моето крило
Да дивеем там в ей онуй сено.
© Жанет Георгиева Todos los derechos reservados