4.11.2020 г., 22:33 ч.

Да си жена 

  Поезия » Друга
358 0 5

Да си жена е титла, орис, чудо

Да даваш опора

Да обичаш лудо

Да имам в косите си вятър,

Водните бури да владея,

Диво и страстно да живея

От дълбоко сърце да се смея.

Да съм жена е мисия с лекота изпълнима

Ту съм силна, ту ранима,

Нежност и страст в едно,

Хайде ела под моето крило

Да дивеем там в ей онуй сено.

© Жанет Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??