22 jul 2012, 13:25

* * * 

  Poesía » Otra
325 0 0

за да има любов,

трябва да си до мен,

когато моята мисъл

се бори за твоята любов,

трябва да си до мен,

когато викам те,

да усещаш, когато

неистово те търси

душата ми...

за да остане между нас 

любовта -

трябва да се роди

в мислите ни...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??