за да има любов,
трябва да си до мен,
когато моята мисъл
се бори за твоята любов,
трябва да си до мен,
когато викам те,
да усещаш, когато
неистово те търси
душата ми...
за да остане между нас
любовта -
трябва да се роди
в мислите ни...
© Мария Всички права запазени