24 ago 2011, 11:16

Дай ми... 

  Poesía » De amor
812 0 0

 

Ела при мен, дари ме с отрова,

отрова сладка като мед.

Отрова дай ми и любовна песен

за мене тази вечер напиши.

 

Отрова, извлек от лютиче,

но преди нея стих ми прочети.

Излей душата си в думи,

излей я и отдолу подпиши.

 

И нека пише там с малки букви,

да знам, че твоя съм била:

„На моята любима посвещавам

изречените тук слова.“

 

Отрова веч‘ не ще поискам,

с любов ме щом дариш.

© Йова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??