"Дай ми време"
Ето, заповядай. Обмисли добре и ми кажи:
-Харесва ли ти да те милвам?;
-Да целувам твоите очи?;
-Да те събуждам сутрин със усмивка?;
-Да сме вечер под една завивка?;
-Да не си самотен, неразбран, потиснат?;
-А да бъдеш с някого, да бъдеш искан?
Ето, време давам ти, добре го обмисли.
Но честен ти да бъдеш... сам пред себе си!
© Мира Todos los derechos reservados
Поздравявам те и ти желая истински споделена любов.
Поздравявам те и с творбата!Хубав ден!