1.05.2015 г., 11:42 ч.

Дай ми време 

  Поезия » Любовна
676 0 1

"Дай ми време"
Ето, заповядай. Обмисли добре и ми кажи:
-Харесва ли ти да те милвам?;

-Да целувам твоите очи?;

-Да те събуждам сутрин със усмивка?;

-Да сме вечер под една завивка?;

-Да не си самотен, неразбран, потиснат?;

-А да бъдеш с някого, да бъдеш искан? 

 

Ето, време давам ти, добре го обмисли.

Но честен ти да бъдеш... сам пред себе си!

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно, оригинално и категорично.Не искаш елюзорна любов и това ми хареса много!
    Поздравявам те и ти желая истински споделена любов.
    Поздравявам те и с творбата!Хубав ден!
Предложения
: ??:??