Далеч от тебе ще избягам!
Далеч от теб и ревността.
И друга обич ще открия ,
чиста като утринна роса!
Не ми казвай всеки път , че ме обичаш ,
и двамата знаем , че не е така!
Истинската Любов,
радост дарява,
а не болка, обида, тъгa...
Не ми говори , че знаеш истински да обичаш!
Ти незнаеш какво е това!
Имаш просто много да учиш
за онова чувство извиращо дълбоко от сърцето наречено... ЛЮБОВТА!!!
© Добромира Николова Todos los derechos reservados