12.01.2006 г., 23:28 ч.

Далеч от тебе ще избягам! 

  Поезия
1319 0 2
 

Далеч от тебе ще избягам!

Далеч от теб и ревността.

И друга обич ще открия ,

чиста като утринна роса!

Не ми казвай всеки път , че ме обичаш ,

и двамата знаем , че не е така!

Истинската Любов,

радост дарява,

а не болка, обида, тъгa...

Не ми говори , че знаеш истински да обичаш!

Ти незнаеш какво е това!

Имаш просто много да учиш

за онова чувство извиращо дълбоко от сърцето наречено... ЛЮБОВТА!!!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Въпреки, че на места се губи ритъма и много хубаво, а най-важното е, че е написано с чувство. Много е гадно да те ревнуват до болка. Видиш ли такъв човек - бягай от него - не струва. Всичко в любовта е доверие...
  • Браво!Страхотно е :о) 6+ от мен
Предложения
: ??:??