18 ago 2009, 20:54

Дано 

  Poesía » Otra
428 0 4



По прозореца

летен дъжд чука.

Боязливо

то навън поглежда,

вятър бавно го погалва,

в окото му

слънчева сълза проблясва.

Тръска главица,

плахо разперва криле -

дано стигне мечтите

успее.

 

В мен птичето

се учи да лети.

 

 

 


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??