2 dic 2006, 15:18

Дар дарявам 

  Poesía
1230 0 16



Луната разлива бяла пътека
в тихите морски води,
от небето ни гледат засмени
кротките сини звезди.

Аз и Ти
сами...

С очи се преоткриваме,
с устни тръпнещи изпиваме
желанието що гори телата...

Дарявам ти аз цвете,
расло дълго във сърцето,
поливано със сълзи на самота,
топлено от вярата, че някога
ще те открия и ще ти го подаря!






© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??